Hoe borg je leveringszekerheid? Neem deel aan onze opfriscursus

Wat zijn de gevolgen als marktpartijen financieel in problemen raken? In de procedure leveringszekerheid staat wat er moet gebeuren als een marktpartij wegvalt. Op 15 december organiseren we een gratis online opfriscursus over deze procedure zodat je goed bent voorbereid.

 

Voor leveringszekerheid is een procedure vastgelegd in het Detailprocesmodel Leveringszekerheid Elektriciteit en Gas. Hierin staat wat er moet gebeuren als een marktpartij wegvalt. Dit heeft belangrijke gevolgen voor andere partijen. Want wie neemt bijvoorbeeld welke klanten over?

15 december: opfriscursus

Door fluctuerende energieprijzen kunnen in winterperiodes marktpartijen wegvallen. Het is belangrijk dat elke partij dan een goed beeld heeft over wat de procedure leveringszekerheid inhoudt. Om deze winter goed voorbereid te zijn organiseert BAS een gratis online opfriscursus over de procedure leveringszekerheid. De cursus is op vrijdag 15 december van 10.00 tot 11.30 uur en is bedoeld voor alle marktpartijen. In 1 uur lopen we met jou de procedure door en beantwoorden we vragen.

Meld je nu aan

Wil je deelnemen aan de opfriscursus leveringszekerheid? Meld je aan via testen@mffbas.nl onder vermelding van ‘opfriscursus’. Ter bevestiging sturen we jou een link naar de online meeting.


 

Contact MFF Lid worden Mijn MFFBAS Meer

Contact

033 – 303 73 20
vragen@mffbas.nl
Van Asch van Wijckstraat 55
3811 LP Amersfoort
KVK: 84811439
BTW: NL863384183B01
Sluit je aan Mijn MFFBAS